Ekonomické modely hodnocení zdravotnických služeb - Strnad, Ladislav
Význam implementácie ekonómie a ekonomiky zdravotníctva pri zdokonaľovaní zdravotníckych systémov a zvyšovanie efektivity zdravotnej starostlivosti. Ekonomika zdravotníctva ako vedná disciplína a prax. História ekonomiky zdravotníctva. Význam ekonomického hodnotenia zdravotných programov.