Poberanie rodičovského príspevku a výkon zárobkovej činnosti - Macková, Zuzana
Základné podmienky pre poskytovanie rodičovského príspevku. Zárobkovo činný občan - rodič, ktorý má príjem zo závislej činnosti a jeho príspevky na nemocenské poistenie,dôchodkové zabezpečenie, zdravotné poistenie, príspevok na poistenie v nezamestnanosti. Výkon samostatnej zárobkovej činnosti rodiča a príspevok na nemocenské poistenie, dôchodkové zabezpečenie, zdravotné poistenie, príspevok na poistenie v nezamestnanosti.