Komentár k novému Zákonu o cestovných náhradách - Minková, Ľuboslava
Komentár k novému Zákonu o cestovných náhradách, ktorý je súčasťou publikácie "Náhrady pri pracovných cestách podľa nového zákona", časť IV. - Náhrady pri výkone práce v zahraničí, časť V. - Spoločné ustanovenia, časť VI. - Prechodné a záverečné ustanovenia.