Porovnateľnosť výsledkov finančnej analýzy firiem a jej informačné zdroje - Bartošová, Viera
Použiteľnosť finančnej analýzy ako komplexu rôznorodých metód a techník orientovaných na spätné hodnotenie alebo predikciu finančnej situácie podniku naráža v praxi na problém, ako objektivizovať výsledky analýzy, vo vzťahu k akým porovnateľným hodnotám a kde nájsť zdroje relevantných spoľahlivých informácií pre takéto porovnanie. Získavanie potrebných dát pre porovnanie. Trendová analýza. Porovnateľnosť tuzemských podnikov z hľadiska informačných zdrojov. Informačné zabezpečenie analýzy.