Slovensko v období kapitalizmu 21. storočia - Gregor, Milan
Zabezpečenie činnosti národného hnutia za zvyšovanie produktivity a konkurencieschopnosti. Zahájenie hnutia za podpory národnej inštitúcie orientovanej na produktivitu - Slovenského centra produktivity.