SR pred členstvom v Európskej únii - Šíbl, Drahoš
Potreba realizovať viaceré opatrenia na strane Slovenska, pred vstupom do Európskej únie. Náčrt niektorých ďalších otázok, ktoré sú so začleňovaném do integračného priestoru spojené.