Kam smerovať zlepšovanie - pomôžte si sami? odporúčania SLCP pri hľadaní ciest zvyšovania produktivity - Gregor, Milan
Slovenské centrum produktivity (SLCP) vyvinulo v rámci spolupráce so slovenským priemyslom postup zlepšovania výkonnosti firiem. Základné princípy pre zlepšovanie výkonnosti. Metodika SLCP. Audit produktivity. Operačný audit. Analýza ziskovosti. Analýza produktivity. Výber oblasti pre zlepšovanie. Príprava a realizácia akčných programov. Monitorovanie a vyhodnocovanie prínosov.