Fond národného majetku skúsi predať problémové pohľadávky - Medžová, Andrea
Po neúspechoch štátnych inštitúcií pri predaji nedobytných pohľadávok, Fond národného majetku (FNM) SR skúsi predať problémové pohľadávky. Množstvo pohľadávok po lehote splatnosti. FNM niektoré pohľadávky vymáha súdnou cestou alebo exekúciami. Verejná súťaž alebo verejná dražba. FNM by chcel pohľadávky predávať bankám, ktoré sú však zdržanlivé. Predpokladané výnosy z predaja pohľadávok.