Komunikačné kompetentnosti manažéra - Sulíková, Rozália
Komunikácia manažérov v podmienkach silnej konkurencie. Interkulturálna komunikácia. Faktory ovplyvňujúce proces interkulturálnej komunikácie. Interpersonálna komunikácia medzi jedincami rôznych kultúr a jej zefektívňovanie. Osvojenie si tzv. reflexívnej komunikácie (vzájomné porozumenie založené na akceptácii paradigiem kultúry).