Slovenský spotrebiteľ pôjde hlbšie do regiónov - Pálková, Sylvia
Slovenské výskumné agentúry prichádzajú na trh s novými produktmi. Ponuka novej typológie slovenského spotrebiteľa. Výskum Komunikačnej agentúry Publicis/Knut s.r.o., Bratislava v jednotlivých regiónoch Slovenska. Regionálne členenie výskumu nebude kopírovať administratívne usporiadanie, ale prirodzené regióny. Pravidelná kontrola reklám. Použitie peoplemetrov.