Vplyv organizačných zmien na pracovnoprávne vzťahy - Jendrálová, Anna
Organizačné zmeny, ktoré spôsobujú zánik zamestnávateľa, ale nemajú vplyv na existenciu pracovnoprávnych vzťahov. Zánik zlúčením, splynutím, rozdelením zamestnávateľa. Konkurzné konania a nároky, na úhradu ktorých majú zamestnanci nárok. Garančný fond.