Koncepcia trestnej zodpovednosti právnických osôb v slovenskom trestnom práve - Segeš, Ivan
Stručný exkurz do problematiky trestnej zodpovednosti právnických osôb tak ako ju poznajú niektoré štáty, ktoré ju už využívajú. Dánske trestné právo. Trestnoprávna zodpovednosť vo Francúzsku. Trestnoprávna zodpovednosť právnických osôb v Holandsku, Anglicku Slovinsku a v USA. Princípy koncepcie trestnej zodpovednosti právnických osôb v slovenskom trestnom práve z pohľadu pripravovanej rekodifikácie.