Prípravné konanie z hľadiska rekodifikácie trestného práva v Slovenskej republike - Čentéš, Jozef
Nové ponímanie trestného konania. Prípravné konanie z hľadiska rekodifikácie trestného práva procesného. Novela Trestného poriadku. Legislatívne zmeny z hľadiska prípravného konania pro futuro.