Velký třesk ekonomické svobody - Alesina, Alberto
Úvaha o potrebe celkovej liberalizácie ekonomiky. Nevyhnutnosť deregulácie, ktorá by mala zvýšiť konkurenčnú schopnosť ekonomiky. Nedostatočná konkurencia ako typický následok prílišnej regulácie. Deregulácia trhu produktov napomáha liberalizácii trhu práce. Nevyhnutnosť deregulácie celej ekonomiky odrazu.