Manažéri: "Nechajte sa viesť" - Kováčová, Júlia
Osoba manažéra z pohľadu vzdelania, zručnosti komunikácie, ovládania cudzích jazykov, práce s informáciami, logického myslenia. Aký je manažér na Slovensku, v Rusku a v USA.