Pre bezpečnejšiu spoločnosť a lepší svet
Akadémia Policajného zboru v Bratislave má za sebou už desať rokov pôsobenia. Hlavné poslanie akadémie. Vysoký vzdelávací status. Kvalita vedeckej práce. Profil absolventa.