Internet je dospelý - Hlubina, Palo
Desať rokov stačilo internetu, aby zmenil virtuálny i skutočný svet. Otcovia internetu. Z histórie internetu. Ako vo svete rastie počet užívateľov internetu. Internetová populácia v strednej Európe.