Peniaze v sieti: urob si sám - Kozelová, Monika
Komunikácia klientov s ich bankou prostredníctvom internet bankingu. Internet banking v slovenských a českých bankách - porovnanie. Definície internet bankingu a corporate bankingu. Dobrý internet banking musí poskytovať maximum služieb. Základné a doplnkové služby elektronického bankovníctva.