Nevyvážené liekové váhy - Krištofičová, Dagmar
Zvýšená daň z pridanej hodnoty zvýši deficit v zdravotníctve na Slovensku. Drahšie liehy. Priemerná cena liekov v EÚ a Česku, priemerná cena originálnych liekov - príklady z roku 2002. Spotreba liekov na Slovensku v roku 2002. Cenová úroveň liekov v Európe.