Trestní odpovědnost právnických osob a jednání za jiného - Kratochvíl, Vladimír
Individuálna a kolektívna trestná zodpovednosť. Jednanie za druhého podľa českého trestného práva súdneho a správneho práva trestného. Právny stav de lege lata v Českej a Slovenskej republike. Právne úvahy de lege ferenda v Českej a Slovenskej republike.