Kompetencie a rozvoj flexibilných spôsobov práce - Dudová, Iveta
Rozvoj informačných technológií priniesol aj nové spôsoby práce. Tieto zmeny sú spojené aj s mnohými novými teoretickými pojmami. Nové spôsoby práce - základom sú štyri nové kľúčové spôsoby práce. Rozvoj flexibilných spôsobov práce. Kompetencie a nové spôsoby práce. Charakteristika kompetencie.