Odmietané potraviny - Košťál, Daniel
Geneticky modifikované potraviny, ich označovanie. Postoj spotrebiteľa ku geneticky upravovaným potravinám v Čechách, v Maďarsku, v Poľsku a na Slovensku. Definovanie geneticky modifikovaných organizmov GMO. Prínosy geneticky upravených potravín.