Hartzov projekt (model) riešenia nezamestnanosti - Stanek, Vojtech
Nezamestnanosť ako spoločný problém európskych krajín. Snaha riešenia tohto problému. Hartzov projekt - model riešenia nezamestnanosti do r. 2005. Ciele Hartzovho projektu - spojenie inovácie so sociálnou spravodlivosťou. Charakteristika celého projektu. SRN by mala začať projekt realizovať od 1.1.2003 po schválení hornou komorou spolkového snemu.