Menej do bezodnej studne zvanej štátny rozpočet - Ragáčová, Katarína
Od 1. januára 2003 zaplatí povinná osoba nižšiu daň z prevodu a prechodu nehnuteľností - podľa zákona č. 516/2002 Z.z. Kto je platiteľom dane z prevodu a prechodu nehnuteľností. Daň z prevodu a prechodu nehnuteľností pri lízingu.