Hospodársky zázrak nepríde ani do Českej republiky - Kusovská, Martina
Príčiny spomalenia ekonomiky v Českej republike v roku 2002 - silná koruna, rozsiahle povodne, neuskutočnená privatizácia, vývoj v eurozóne. Vývoj priemerného kurzu koruny oproti euru. Úrokové sadzby Českej národnej banky. Makroekonomická prognóza.