Novela zákona č. 281/2002 Z.z. o prídavku na dieťa a o príspevku k prídavku na dieťa - Heseková, Eva
Novela zákona č. 281/2002 Z.z. o prídavku na dieťa a o príspevku k prídavku na dieťa. Príklady. Hranica príjmu spoločne posudzovaných osôb podľa počtu osôb a veku detí na nárok na príspevok k prídavku na dieťa.