Daňové priznania k dani z príjmov právnických osôb za rok 2002 - Michalíková, Eva
Zmeny, ktoré priniesli 4 novely zákona o daniach z príjmov v priebehu roka 2002, spôsob podávania daňového priznania, kto vôbec podáva daňové priznania za právnické osoby. Vypĺňanie jednotlivých riadkov tlačiva. Rôzne alternatívy riešia dielčie príklady - dovedna 48. Komplexný príklady k vyplneniu daňového priznania pre spoločnosť s.r.o. a akciovú spoločnosť, a v.o.s.