Implementácia PKI do vnútrofiremného systému organizácie - Rexa, Radimír
Zavedenie používania technológie digitálneho podpisu v organizácii. Oboznámenie sa s procesom implementácie PKI (Public Key Infrastructure=infraštruktura verejného kľúča) do vnútrofiremného systému organizácie. Metodika implementácie PKI, úvodná štúdia, predpoklady nasadenia PKI, projekt implementácie PKI.