Interní audit v Corporate Governance - Jurák, Petr
Nová definícia interného auditu. Zameranie interného auditu. Požiadavky na kvalifikáciu interných audítorov. Interný audit v správe a riadení spoločnosti. Výbor pre audit. Interný audit v bankovom sektore a vo verejnej správe.