Regulácia penzijných fondov v EÚ - Baláž, Vladimír
Základné princípy novej smernice o penzijných fondoch v EÚ. Ekonomické efekty prijatej smernice. Štruktúra aktív európskych schém doplnkového penzijného poistenia.