On-line nákupy (zatiaľ) v ofsajde - Sadloňová, Marianna
Elektronickému obchodu v podmienkach Slovenska mnohí ešte nepripisujú veľkú šancu, ale vývoj sa postupne uberá priaznivejším smerom. Výsledky prieskumu využívania internetu pri nakupovaní na Slovensku v roku 2002.