Základy európskeho práva - Nováčková, Daniela
Pokračovanie zo SEP č. 3-4/02 o základoch európskeho práva. Vnútorný trh a jeho základná sloboda - voľný pohyb kapitálu. Prijímanie cenných papierov na kótovanie na burze cenných papierov. Kolektívne investovanie. Etika v oblasti finančných vzťahov.