Trestní právo v evropském kontextu - Stočesová, Simona
Súčasný stav a pramene európskeho trestného práva. Typológia európskeho trestného práva. Európske spávne trestné právo. Európska sieť spolupráce v oblasti trestného práva. Európsky modelový trestný zákon.