STV - Pálková, Sylvia
Z obsahu: Voľbou riaditeľa sa hľadanie užitočnej STV len začalo. Finalisti sa kontaktovali s politikmi sami. V ďalšom kole diskusie o STV sa predvedú legislatívci. Členovia rady diskutujú o konflikte svojich záujmov. S investíciami do zoštátnených Rádiokomunikácií nikto nepočíta.