Má vaša firma dôveru ? - Vlčko, Ján
Podnikateľská etika - spoločenská zodpovednosť. Definícia podnikateľskej etiky. Začlenenie etiky do podnikovej stratégie. SOPK /Slovenská obchodná a priemyselná komora/ a podpora podnikateľskej etiky. Veľká cena SOPK - súťaž o vynikajúci podnikateľský subjekt v SR - kritériá súťaže, podmienky prihlásenia sa.