E-learning: je to opravdu to nejlepší řešení? (Britské zkušenosti) - Pailing, M.
Historické dôvody vzniku e-learningu. Európsky trh e-learningu. Porovnanie s anglickým trhom e-learningu. Zavádzanie systému e-learning. Zapracovanie a výcvik. E-learning verzus učenie v triede.