Presný meter existuje aj na potenciál ľudských zdrojov - Začková, Katarína
Firmy nedostatočne využívajú energiu, ako aj ľudský potenciál. Ak je konkurenčnou výhodou firmy ľudský potenciál, potom je najdôležitejšie merať práve ten. Vývoj metód merania výkonnosti firiem. Entropia, hodnota entropie. Sociálny kapitál.