Preddavky na daň z príjmov právnických osôb - Vlach, Emil
Platenie preddavkov na daň z príjmov právnických osôb. Všeobecne o preddavkoch. Základné pravidlá platenia preddavkov na daň z príjmov. Platenie preddavkov u osobitných skupín daňovníkov. Daň za predchádzajúce zdaňovacie obdobie. Pravidlá na platenie preddavkov do lehoty na podanie priznania. Preddavky a stála prevádzkareň. Vysporiadanie preddavkov. Ilustračné príklady. Pracovný list - preddavky na daň z príjmov právnických osôb.