Aké sú aktuálne sadzby dane z príjmov - Piršelová, Dagmar
Prehľad sadzieb dane z príjmov, ktoré sa všeobecne aplikujú pri podávaní daňových priznaní. Dane z príjmov fyzických osôb. Daň z príjmov právnických osôb. Pracovný list - sadzby dane z príjmov na roky 2002 a 2003.