Výkon závislej činnosti, paušálna daň a rozsiahle daňové úniky - Barancová, Helena
Problematika uzatvárania obchodnoprávnych vzťahov miesto pracovnoprávnych medzi zamestnávateľom a zamestnancami. Daňové úniky, keď sa skutočná závislá činnosť vykonáva v obchodnoprávnom vzťahu. Rozpor takýchto vzťahov so Zákonníkom práce.