Úloha manažera při řízení firmy - Jonášová, Hana
Profesia manažéra. Predpoklady a schopnosti nevyhnutné pre výkon manažérskej profesie. Schopnosť efektívne organizovať čas. Sociálna a komunikačná schopnosť manažéra. Manažérska etika - hľadanie morálnej stránky vzťahu nadriadení - podriadení.