Cestná daň platná od 1. januára 2003 - Pauličková, Alena
Pohľad na platný zákon o cestnej dani - daňovník cestnej dane, predmet cestnej dane, základ dane, zdaňovacie obdobie, sadzba dane a jej výpočet, daňová povinnosť - jej vznik a zánik, daňové priznanie a oznamovacia povinnosť, vyrubenie a platenie cestnej dane, kontrola. Pokračovanie v ďalšom čísle HN.