Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a z funkčných požitkov za rok 2002 - Randová, Hana
Vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a z funkčných požitkov za rok 2002. Komplexný komentovaný príklad výpočtu ročného zúčtovania.