MNC'S typology related to human resource management - Štrach, Pavel
Rôzne prístupy v preferencii národností vedúcich pracovníkov v nadnárodných spoločnostiach a v ich pobočkách. Preferovanie určitej národnosti - druh národnostnej diskriminácie.