Prínos ľudských zdrojov pre rozvoj organizácie - Vetráková, Milota
Teória ľudských zdrojov - historický aspekt, personálna práca, manažment ľudských zdrojov, ľudský kapitál a investície do ľudí, efektívnosť investícií do vzdelania. Personálna práca na Slovensku.