Slovenská bieda v globálnej sieti - Kováčová, Júlia
Využívanie webových stránok na reprezentáciu firiem na Slovensku. Cieľ stránky rovná sa cieľ firmy. Dôležitosť stratégie stránky. Práca webových dizajnérov. Obsah a forma dobrej firemnej stránky na internete.