Vyvážený systém ukazovateľov výkonnosti ako strategický manažérsky systém podniku - Lesáková, Ľubica
Globalizácia svetovej ekonomiky spôsobuje postupnú zmenu podmienok podnikania. Vyvážený systém ukazovateľov výkonnosti ako strategický manažérsky systém podniku. Obsah a hlavné znaky vyváženého systému ukazovateľov výkonnosti podniku - finančný pohľad, hodnotenie z pohľadu zákazníka, z hľadiska hodnotenia interných procesov, z hľadiska hodnotenia predpokladov učiť sa a rásť.