Poisťovanie potrebuje podporu štátu - Bartovic, Gustav
Pomer životného a neživotného poistenia na Slovensku ovplyvňuje legislatíva. Životné poistenie prináša osoh aj spoločnosti. Slovenský trh životného poistenia. Podiel poisťovní na trhu životného poistenia v SR. Druhy životného poistenia.