Data mining - Klímek, Petr
Informácie získavané z báz dát organizácií sú podkladom pre získavanie znalostí. Data mining (dolovanie dát) ako súčasť procesu objavovania znalostí v bázach dát (knowledge discovery in databases). Požiadavky na dolovanie dát. Modely používané v data mining. Vlastnosti softvéru pre data mining.