Zmeny v právnej úprave záložného práva - Vajdová, Iveta
Zmeny v zákone č. 526/2002, ktorým sa mení a dopĺňa Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov prinášajú komplexné zmeny v úprave záložného práva. Vznik záložného práva podľa spomínanej právnej úpravy. Predmet záložného práva. Výkon záložného práva. Poistenie zálohu. Zánik záložného práva. Praktické príklady.